+38 (04744) 3-33-04
Меню

Профорієнтаційна зустріч "Скористайтеся шансом здобути престижну та високооплачувану професію"

профорієнтація
1 березня 2016 року представники факультету менеджменту провели профорієнтаційну зустріч зі студентами спеціальності «Організація перевезень і управління на автотранспорті» Агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва.

Вікторія Жмуденко та Лідія Клименко використовуючи інтерактивні технології, проінформували студентів коледжу щодо особливостей вступу абітурієнтів на скорочений термін навчання у поточному році, умов навчання в університеті, стажування за кордоном, та переваги, які отримують студенти Уманського національного університету садівництва. 

Цікавою для студентів коледжу стала інформація про спеціальності, які можна здобути в Уманському НУС, а також про можливості подальшого працевлаштування.

профорієнтація

Значний інтерес в абітурієнтів викликали отримані профорієнтаційні матеріали, які в стислій, але наочній формі презентували не лише про процес навчання в університеті, а й про культурне та спортивне життя студентської молоді, про різноманіття гуртків, художніх колективів і спортивних секцій, які діють в університеті. 

Дружня атмосфера, рівень культури, щира гостинність студентів і викладачів коледжу приємно вразила.

Щиро дякуємо керівництву Агротехнічного коледжу за сприяння в проведенні профорієнтаційної роботи.