+38 (04744) 3-33-04
Меню

Профорієнтаційна зустріч «Менеджер – професія майбутнього!»

 

3 квітня 2018 року представники факультету менеджменту провели профорієнтаційну зустріч зі студентами спеціальності «Організація перевезень і управління на автотранспорті» Агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва.

Доцент кафедри менеджменту Лідія Клименко та студентка 41 тм групи Юлія Ковбасюк використовуючи інтерактивні технології, проінформували студентів коледжу щодо особливостей вступу абітурієнтів на скорочений термін навчання у поточному році, умов навчання в університеті, стажування за кордоном, та переваги, які отримують студенти Уманського національного університету садівництва. 

Цікавою для студентів коледжу стала інформація про спеціальності, які можна здобути в Уманському НУС, а також про можливості подальшого працевлаштування.

Значний інтерес в абітурієнтів викликали отримані профорієнтаційні матеріали, які в стислій, але наочній формі презентували не лише про процес навчання в університеті, а й про культурне та спортивне життя студентської молоді, про різноманіття гуртків, художніх колективів і спортивних секцій, які діють в університеті. 

Щиро дякуємо керівництву Агротехнічного коледжу за сприяння в проведенні профорієнтаційної роботи.

 

Лідія Клименко, к.е.н., доцент кафедри менеджменту.