+38 (04744) 3-33-04
Меню

Профорієнтаційна зустріч «Cтудентське життя на факультеті менеджменту УНУС!»

22 березня 2017 року представники факультету менеджменту провели профорієнтаційну зустріч зі студентами спеціальності «Організація вантажних перевезень і управління на автотранспорті» Агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва.

Лідія Клименко використовуючи інтерактивні технології, проінформувала студентів коледжу щодо особливостей вступу абітурієнтів на скорочений термін навчання у поточному році, а також ознайомила з умовами та перевагами навчання в університеті.

Анастасія Белім (студентка 41-з групи) та Костянтин Безух (студент 41 тм групи)  розповіли студентам коледжу про спеціальності, які можна здобути в Уманському НУС, стажування за кордоном, особливості навчання на факультеті менеджменту, а також про можливості подальшого працевлаштування.

Значний інтерес в абітурієнтів викликали отримані профорієнтаційні матеріали, які в стислій, але наочній формі презентували не лише про процес навчання в університеті, а й про культурне та спортивне життя студентської молоді, про різноманіття гуртків, художніх колективів і спортивних секцій, які діють в університеті. 

Позитивна атмосфера, рівень культури, щира гостинність студентів і викладачів коледжу спряла налагодженню дружніх відносин.

Щиро дякуємо керівництву Агротехнічного коледжу за сприяння в проведенні профорієнтаційної роботи.

 

Лідія Клименко, к.е.н., доцент кафедри менеджменту