+38 (04744) 3-33-04
Меню

Локальний тренінг «Активні громадяни»

5 – 9 грудня 2016 року доценти кафедри менеджменту Інна Новак та Марина Гоменюк взяли участі у тренінгу фасилітаторів, який реалізується в рамках проекту Британської Ради «Активні громадяни». Програма «Активні громадяни» орієнтована на формування лідерського потенціалу в соціальній сфері та покликана сприяти розвитку навичок міжкультурного діалогу й соціальної відповідальності як базових якостей лідера XXI століття. Програма фінансується та реалізується у партнерстві з широким колом організацій, що здійснюють свою діяльність на міжнародному, національному та локальному рівнях. Серед партнерів програми і Уманський національний університет садівництва.

Результатом отриманих знань та набутих навичок фасилітування став проведений на базі УНУС локальний тренінг «Активні громадяни» (14 – 16 грудня 2016 року) для студентів факультету менеджменту та викладачів.

За підсумком проведених навчальних тренінгів учасники на волонтерських засадах розробляють і втілюють некомерційний проект на благо своєї громади. В процесі цієї роботи вони демонструють нові навички з проведення соціально-орієнтованої діяльності та підтримують взаємодію з людьми, які дотримуються різних поглядів. Ці навички однаково знадобляться їм у майбутньому на робочому місці, в житті громади, та в повсякденні.

Досвід участі у таких тренінгах посилює віру молоді у власні сили, допомагає краще зрозуміти потреби місцевих громад, розвиває стратегічне мислення і підвищує шанси на ринку праці.