+38 (04744) 3-33-04
Меню

Екскурсія студентів спеціальності менеджмент та викладачів кафедри менеджменту на ПАТ "Уманьферммаш"

Менеджер – це людина яка професійно займається управлінням та відповідає за ефективну роботу організації, окремого підрозділу чи певного напрямку діяльності. Для цього менеджерам вищої ланки  необхідно досконало знати галузеву специфіку, тонкощі планування та організації господарської діяльності, облік, аналіз, контроль виробничо-господарських процесів. Менеджери низової ланки мають знати технологію виробництва. Тому для студентів-менеджерів важливо побачити підприємство зсередини.

З цією метою 16 квітня 2019 року студенти факультету менеджменту Уманського НУС відвідали одне з провідних підприємств України з виробництва сільськогосподарської техніки та запчастин до неї ПАТ «Уманьферммаш», яке є базою практики для студентів факультету менеджменту Уманського НУС.

 Екскурсанти мали можливість познайомитися з історією підприємства, структурою управління, функцією структурних підрозділів, номенклатурою виробленої продукції та шляхи її збуту. Студенти відвідали ливарний цех де ознайомилися з повним циклом виготовлення продукції: від входу сировини до готової продукції. Було цікаво на власні очі побачити потужне підприємство із сучасним виробництвом, згуртованим колективом більш ніж 700 чоловік, виробничу логістику, лінії серійного виробництва, специфічні виробничі процеси.

Студенти та викладачі кафедри менеджменту Уманського НУС вдячні Анатолію Васильовичу Ліпкану за відкритість, доброзичливість та можливість відчути виробниче середовище.

      Людмила Длугоборська, викладач кафедри менеджменту