+38 (04744) 3-33-04
Меню

Бажаю найкращій кафедрі університету – розвитку, процвітання і талановитих студентів!!!

 

Сьогодні ми – випускники, справжні дипломовані фахівці-менеджери. І найкращі роки юності ми провели в нашому рідному Уманському національному університеті садівництва.

В цей святковий день хочеться подякувати адміністрації університету, своїм друзям-одногрупникам і однокурсникам, і особливо, викладачам улюбленої кафедри менеджменту, адже саме вони найбільше часу провели із нами: навчали, ділились знаннями і досвідом.

На кафедрі менеджменту працюють висококваліфіковані викладачі, які завжди підтримували та допомагали, були готові відповісти на будь-які, навіть непрості питання, що виникали в ході навчального процесу; прислухались до побажань і рекомендацій з боку студентів.

Більшість аудиторних занять проводилось  у формі діалогів та дискусій на актуальні теми, а це спонукає до більш глибокого розуміння і вивчення навчальних дисциплін. Особливо запам'ятались і сподобались семінарстькі та практичні заняття, де ми вчились працювати в команді, намагались застосовувати набуті теоретичні знання в умовах реальних виробничих ситуацій. Кафедра проводить різні цікаві наукові та пізнавальні заходи, конференції, зустрічі.

Окремо хочеться виділити роботу над «Німецько-українською магістерською програмою у галузі логістики» (GUMLog) в Університеті м. Бремен (Німеччина). Мені пощастило взяти участь у цій програмі під керівництвом Школьного Олександра Олексійовича та Вернюк Наталії Олександрівни. Особлива вдячність Новак Інні Миколаївні за допомогу з розробкою та впровадженям плану для магістерської програми з логістики. Стажування за кордоном було дійсно дуже цікавим і дозволило отримати практичний досвід по даному напрямку. Такі проекти надзвичайно потрібні і корисні для студентів, що прагнуть стати хорошими фахівцями-менеджерами.

Конкретна ціль, яку переслідують сьогодні студенти – удосконалити себе, стати конкурентоспроможними на ринку праці і кафедра менеджменту максимально допомагає у цьому.

Вірю, що знання, вміння і навички, отримані за сприяння викладачів кафедри менеджменту та всього Уманського НУС допоможуть мені в професійній діяльності.

Чи використають студенти отримані знання залежить від них самих. І на останнє, хотіла б дати декілька порад: перш за все, старанно, наполегливо і досконало вчіть англійську мову, так як для отримання гарної посади це – обов'язковий атрибут. Вже з 1-2 курсу намагайтеся визначитися, в якій галузі менеджменту ви плануєте працювати і починайте розвивати і поглиблювати власні знання в цій сфері.

Бажаю друзям-випускникам – щасливої долі і вдалої кар'єри, знайти себе в житті і максимально реалізувати власні знання і вміння; всім студентам факультету менеджменту – успіхів у навчанні, а найкращій кафедрі університету – розвитку, процвітання і працьовитих, старанних, талановитих студентів!!!

 

Анастасія Насальська,

випускниця 2018 року,

магістр із менеджменту зовнішньоекономічної діяльності