+38 (04744) 3-33-04
Меню

Знайомство студентів-першокурсників факультету менеджменту з історією вузу

Хто не знає історії, той не має майбутнього. Тому днями ми, студенти першого курсу 11-м групи факультету менеджменту, відвідали музей нашого університету. Екскурсія була організована нашим куратором Лілією Кустріч.

На вході до музею нас привітно зустріла його завідувач Оксана Свистун. Вона ознайомила студентів з історією створення та розвитку університету і його досягненнями.

Ми були вражені тим фактом, що університет був заснований у м. Одеса як Головне училище садівництва. Але через нестачу води і несприятливі для садівництва погодні умови заклад довелось перенести. І для цього ідеальним місцем стало м. Умань.

Після відвідання музею вишу ми впевнилися, що Уманський національний університет садівництва – це один з найстаріших та найпрестижніших навчальних закладів України, він має дивовижну історію і багаті традиції, закладені багатьма поколіннями студентів та викладачів.

Ми з гордістю навчаємося тут і обіцяємо продовжувати працювати, щоб досягти ще кращих результатів, що прославлятимуть наш університет в майбутньому.

 

Максим Тимощенко, староста 11-м групи