+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо студентів спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" з перемогою!

21-22  квітня 2016 року в Одеському національному економічному університеті відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Університет щиро і привітно прийняв у своїх стінах гостей і учасників олімпіади. З урочистою промовою виступили ректор університету Звєряков Михайло Іванович, декан факультету економіки і управління виробництвом Ляліков Сергій Володимирович і завідувач кафедри менеджменту організацій та ЗЕД Кузнецова Інна Олексіївна.

В ОНЕУ приклали усіх зусиль щоб створити творчу атмосферу для студентів і забезпечити усім необхідним для успішного складання тестів і вирішення ситуаційного завдання. Уманський НУС представляли студенти 5 курсу факультету менеджменту Кравець Олена та Вишневський Олександр. Експертом був запрошений завідувач кафедри менеджменту ЗЕД та логістики Школьний О.О.

Щиро вітаємо Олену та Олександра з перемогою та відзначенням їх як кращих у номінації «Ризик-менеджер» та бажаємо подальших наукових здобутків.