+38 (04744) 3-33-04
Меню

VII Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» Практична частина

20 жовтня 2017 року VII Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» продовжила свою практичну роботу. Викладачі кафедри менеджменту разом з представниками інших кафедр факультету менеджменту відвідали підприємства Кіровоградщини: ТОВ «Науково-виробничий комплекс «Еко-гриб», що знаходиться у смт. Добровеличківка;  СТОВ «Агрофірма «Зоря» та туристично-розважальний комплекс хутір «Козацька долина», який є реалізацією інвестиційного проекту «Центр зеленого туризму «Степограй» у селі Карбівка Добровеличківського району.

Учасники конференції ознайомилися із специфікою роботи й організацією виробництва  з виготовлення субстрат них блоків та вирощування грибів гливи. Обговорили інновації ведення бізнесу, сучасні проблеми логістики та недостатнє забезпечення кваліфікованими  кадрами, в зв’язку з чим підприємство готове брати студентів на стажування з подальшим працевлаштуванням.

Супровід делегації забезпечив випускник Уманського НУС, директор ТОВ «Науково-виробничий комплекс «Еко-гриб» Попелюх Сергій Юрійович, який вразив глибоким знанням технології виробництва та специфічних нюансів ведення бізнесу. На його прикладі  бачимо невід'ємні якості менеджера – безмежна любов до своєї справи, постійна робота над вдосконаленням виробництва, відкритість та приємна легкість в спілкуванні.

Особлива гордість від побаченого переповнювала делегацію за рідний університет, який має на своєму рахунку випускників, що досягли висот у професійній діяльності та стали успішними людьми.