+38 (04744) 3-33-04
Меню

Студентка факультету менеджменту Уманського НУС - переможець Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності

 У червні в стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності. Конкурс охопив різні напрямки та включав в себе наступні секції: «Виробництво, сфера послуг і торгівля», «Соціальний проект» та «Обслуговуюча кооперація».

На конкурс надійшло близько 50 робіт від студентів з усієї країни. Завдяки плідній роботі експертної комісії на чолі з завідувачем кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, доктором економічних наук, професором Красноруцьким О.О. було визначено переможців серед яких гран-прі одержала студентка факультету менеджменту Ільченко Наталія Олександрівна. Експертна комісія відзначила високий рівень поданих робіт від Уманського національного університету садівництва.

Ми пишаємось нашими студентами, висловлюємо щиру вдячність за гідну участь у конкурсі та маємо сподівання, що всі бізнес-ідеї будуть успішно втілено в реальність!

         Інна Новак, д.е.н., професор кафедри менеджменту