+38 (04744) 3-33-04
Меню

Профорієнтаційна робота кафедри: ЗОШ Тиврівського району Вінницької області

18 жовтня доцент кафедри Ніна Пітель у складі університетської профорієнтаційної групи (разом із старшим викладачем кафедри захисту і карантину рослин Дмитром Адаменком та доцентом кафедри технології зберігання і переробки зерна Оленою Герасимчук) брала участь у зустрічах із учнями одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл Тиврівського району Вінницької області.

Викладачі ознайомили майбутніх абітурієнтів із переліком факультетів і спеціальностей, за якими здійснюється навчання в університеті, розповіли про історію розвитку і становлення Уманського НУС, його розвинену інфраструктуру, потужну матеріально-технічну базу, переваги навчання, можливості для закордонного стажування і організації дозвілля (велику кількість спортивних секцій і творчих колективів).

Особливо приємне враження склалось від зустрічі із одинадцятикласниками Тиврівського ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки (директор Андрій Михайлович Подзігун), Навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №2" м. Гнівань (директор Ірина Казимирівна Бондарчук) та Альтернативної середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини м. Гнівань (директор Ганна Михайлівна Бондарчук).

Зустрічі подібного формату досить важливі й корисні, адже дозволяють майбутнім випускникам визначитись із майбутньою професією і дізнатись про можливості і переваги навчання в нашому університеті.

 

                                                                               Колектив кафедри менеджменту