+38 (04744) 3-33-04
Меню

Приклад успішного менеджера

Однією з важливих складових у прагненні стати професійним менеджером є не лише достатній рівень теоретичної підготовки а й практичні навики, досвід менеджерів-практиків. З цією метою колектив кафедри менеджменту Уманського НУС запросив на зустріч зі студентами виконавчого директора ТОВ «Умань Хліб Трейд» Людмилу Дорожинську.

Людмила Анатоліївна розповіла, що починала свою кар’єру з посади економіста на Уманському консервному заводі. Згодом, після ліквідації підприємства, працювала в  планово-економічному відділі Уманського НУС, а зараз є виконавчим директором і точно знає, як правильно керувати персоналом на виробництві. Вона запевнила нас, що задоволена тим, що мала можливість обіймати різні посади на різних підприємствах, адже зараз ці знання стають в нагоді при вирішенні управлінських проблем.

Цікаво було також почути про особливості виробництва. Ми звикли бачити свіжий хліб на полицях магазину, але не знаємо який шлях він проходить перед цим. Виявляється, більша частина виробничого процесу відбувається вночі. Підприємство «Умань Хліб Трейд» постійно розвивається та випускає на ринок нові види продукції.

Людмила Анатоліївна поділилася з нами секретами успішного керівника, підкреслила значення корпоративної культури для підтримки хорошого психологічного клімату колективу. На її думку, особливу увагу керівник має приділяти моральній та матеріальній мотивації, велика роль відводиться контролю та плануванню.

Особисті якості людини мають безпосередній вплив на її кар’єру та відображаються на її професійному рівні, наголосила Людмила Анатоліївна. Вона вважає, що менеджер має бути розумним, цілеспрямованим та впевненим. І лише завдяки постійному навчанню та пошукам нового можна стати лідером в своїй сфері.

 

Адаменко Катя, студентка 31-м групи