+38 (04744) 3-33-04
Меню

Пишаємося нашим випускником!

Сьогодні, коли престижно жити у мегаполісі, а молодь активно прямує з села в місто, випускник факультету менеджменту Уманського НУС – Олександр Ткач, доводить всім протилежне. Він, у свої 26 років, не дивлячись на можливість залишитися у столиці, працювати у комфортному офісі, маючи досвід роботи Фінляндії, Данії і США, повернувся до села та став управляючим молочнотоварної  ферми Чернігівського кластера, однієї з найбільших аграрних компаній України – ІМК.

Випускник з захватом розповідає про свою роботу, про модернізацію, яка відбулася на фермі, та невтомно твердить, що розвиток тваринництва можливий завдяки оптимізації процесів догляду за тваринами. Правильний раціон, належний догляд, модернізація всіх виробничих процесів, а найголовніше, застосування на практиці теоретичних знань з управлінської діяльності – є складовими ланками для отримання якісної, конкурентоспроможної молочної продукції.

Тваринництво – це прибуткова галузь, яка має право на розвиток в нашій країні, констатує Олександр.

Не можна не радіти тому, що світогляд сучасної молоді змінюється, змінюється відношення до роботи в селі. Щиро віримо в те, що українське село буде відновлювати свої позиції, розвиватися та  сприятиме активному розвитку нашої країни. Любіть свою землю, бережіть та цінуйте і вона вам віддячить!

 

Колектив кафедри менеджменту