+38 (04744) 3-33-04
Меню

II тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.2017 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році»  на базі Тернопільського національного економічного університету 25-27 квітня 2018 року було проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності).

До участі в олімпіаді долучились 124 студенти: 64 студента освітнього ступеня «бакалавр» та 60 студентів освітнього ступеня «магістр» із 72 вищих навчальних закладів України. Метою олімпіади було здійснення моніторингу якості підготовки менеджерів у вищих навчальних закладах України, стимулювання студентства до творчого та активного вивчення дисциплін професійної підготовки, виявлення найбільш талановитої молоді з подальшим використанням її потенціалу в науковій та практичній діяльності.

Уманський національний університет садівництва представляли студенти факультету менеджменту Бойко Світлана (студентка 21 к-м групи, освітній ступінь «бакалавр») та Севостьянова Надія (студентка 11 м-м групи, освітній ступінь «магістр»). Увійшовши у п’ятнадцятку кращих, відповідно до рейтингового списку учасників, дівчата гідно представили університет та отримали призові місця.

Колектив факультету вітає Світлану та Надію і щиро бажає подальших успіхів у навчанні!

Доцент кафедри менеджменту Марина Гоменюк