+38 (04744) 3-33-04
Меню

Цікава зустріч із психологом

Нещодавно для студентів 1 курсу 11-м групи Валентина Мазуренко, практичний психолог вищої категорії університету, провела дуже захоплюючі і цікаві тренінги, орієнтовані на гармонізацію взаємовідносин у колективі.

Під час зустрічі було запропоновано представити нашу академічну групу у вигляді малюнка чи схеми. Після обговорення ми зобразили модель групи у виді перевернутого будиночка, що означало нашу непересічність і креативність. В середині –  написали 7’Я, також на плакаті є сонечко, яке символізує нашу життєрадісність. Девізом групи стали такі слова: «Ми 11-м супер, клас!!! Ми в навчанні – просто ас!». Доказом цього є наша успішність впродовж семестру і підсумкова атестація.

Особливо всім сподобалось завдання, за яким кожен студент на символічній долоньці мав написати головні якості своїх друзів. Проведений тренінг допоміг розкрити організаторські здібності студентів, показав важливість лідерських якостей та заставив задуматись над важливістю колективу у студентському житті.

Друга частина зустрічі із психологом  була присвячена взаєминам між хлопцями і дівчатами. Ми обговорювали і аналізували, які дівчата подобаються сильній статі нашої групи та яких хлопців хочуть бачити поряд з собою сучасні дівчата. Оскільки ми поділились на дві команди: хлопців і дівчат, то результати виявились досить своєрідними і цікавими. Команда дівчат обрала такі важливі якості для хлопців: чесність, вірність, турботливість, потенційно хороший батько. А команда хлопців виділила для дівчат наступні риси: вірність, красу, щоб була хорошою матір’ю, гарне почуття гумору. Тренінг заставив кожного замислитись над своїми рисами характеру, життєвими цінностями і пріоритетами.

На завершення тренінгу ми переглянули хвилюючий фільм-притчу про взаємини між людьми. Спілкування із психологом змусило кожного з нас задуматися. Чи все ми робимо правильно? Чи не вимагаємо від інших більше, ніж вони можуть дати?

Дякуємо практичному психологу Валентині Мазуренко за цікаву і непересічну зустріч та чудові тренінги, які залишили у наших серцях гарні спогади та спонукали до переосмислення окремих думок і цінностей!

Чекаємо нових зустрічей!

 

Анастасія Жора, студентка 11-м групи факультету менеджменту