+38 (04744) 3-33-04
Меню

11-м група факультету менеджменту під керівництвом куратора Людмили ДЛУГОБОРСЬКОЇ визнана переможцем у номінації "Краща академічна група Уманського національного університету садівництва"

     Рейтинг студентів університету є важливою складовою системи контролю якості освітнього процесу в Уманському національному університеті садівництва. Ця оцінка включає аспекти наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності студентів. Її мета – стимулювати студентів до активної участі у різноманітних сферах життя університету протягом навчального року.

     11-м група факультету менеджменту під керівництвом куратора Людмили ДЛУГОБОРСЬКОЇ визнана переможцем у номінації "Краща академічна група Уманського національного університету садівництва" за результатами рейтингового оцінювання наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності студентів за 2023 рік. Це свідчить про високий рівень академічних досягнень та загального внеску групи у життя університетської спільноти. Бажаємо подальших успіхів у вашій навчальній та професійній діяльності!

Колектив факультету менеджменту