+38 (04744) 3-33-04
Меню

Засідання наукового гуртка «Проблемні аспекти менеджменту та логістики»

18 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри менеджменту «Проблемні аспекти менеджменту та логістики».

Цього разу на засідання було запрошено менеджера всесвітньовідомої компанії «Сингента» Клименка Володимира Олександрович, який, до речі, є випускником нашого університету.  Він представив цікаву презентацію про історію створення компанії, її основні принципи і лозунги.

Студентам, як майбутнім менеджерам, було цікаво почути про те, що поряд із основним виробництвом компанія застосовує нові управлінські інструменти для ефективного ведення господарювання. Співробітники разом із своїми керівниками постійно працюють над індивідуальним розвитком за допомогою найрізноманітніших тренінгів.

Володимир Олександрович поінформував присутніх про  фінансові інструменти компанії: фінансові рішення і вексельну програму. Велику зацікавленість викликала  Корпоративна соціальна відповідальність – це проекти націлені на реалізацію важливих внутрішніх та зовнішніх соціальних програм, результати яких сприяють розвитку компанії, покращенню її репутації та іміджу, а також розширенню партнерських зав’язків з державою, громадськими організаціями, місцевими громадами та навчальними закладами.

Присутнім корисно було почути про програму «Студенти Сингенти». Компанія «Сингента» прагне розвивати талановиту молодь, готувати справжніх фахівців у сільськогосподарському секторі і працює над тим, щоб зацікавити молодь залишитися в Україні й розвивати її аграрний потенціал. Навесні компанія «Сингента» підписала УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ 2020. Цим вона зобов’язалася сприяти створенню партнерства між бізнесом та освітнім сектором, забезпечити додаткові місця для стажування та першого місця роботи молоді до 2020 року.

Зустріч пройшла в невимушеній атмосфері, була конструктивною та цікавою.  Найбільш кмітливі та уважні студенти отримали подарунки.