+38 (04744) 3-33-04
Меню

Засідання дискусійного клубу «Школа успішного менеджера»

10 жовтня 2017 р. відбулось чергове засідання дискусійного клубу «Школа успішного менеджера».

Сучасні економічні реалії змушують керівників переглянути підходи до теоретичної та практичної підготовки спеціалістів в сфері управління. Тому, на сьогоднішній день не втрачає актуальності проблема підготовки спеціалістів з навиками не лише ефективного керівництва, а й самоуправління.

Саме питанням самоменеджменту було присвячене перше у 2017-2018 н.р. засідання дискусійного клубу «Школа успішного менеджера»: Секція «Менеджмент». У рамках проведеного заходу, піднімались цікаві і актуальні питання, пов’язані з ефективним використанням часу, правильним визначенням пріоритетів у особистій і професійній сферах життя.

Студенти і викладачі ділились власним досвідом стосовно того, як встигати все, знаходити час для самовдосконалення і саморозвитку і при цьому відпочивати, знайомитись з новими цікавими людьми, використовувати усі можливості і залишатись щасливими.

Важливо при цьому бути у курсі подій, які змінюють світ і бути активним учасником цих змін. У своїх доповідях студенти розповіли про практику участі у громадській діяльності, бізнес-волонтерстві, що є  ще одним хорошим способом отримати досвід, важливі контакти та зв’язки, а також вдосконалити комунікативні навички.

В Україні функціонує велика кількість молодіжних організацій, AIESEC та Фундація Регіональних Ініціатив , систематично відбуваються тематичні галузеві заходи (Ain.uaPlatfor.maDou.ua та BigCityEvent), є велика кількість літератури, онлайн-курсів де розкриваються питання саморозвитку, самовдосконалення, самопізнання, тайм-менеджменту та самоменеджменту.

Молодість – це яскраві, амбітні, наповнені життям та експериментами роки. Знайомтесь, подорожуйте, працюйте, закохуйтесь, проходьте стажування, інвестуйте, помиляйтесь, і вигравайте:)