+38 (04744) 3-33-04
Меню

Визначено переможців конкурсу бізнес-планів серед студентів факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва

 

Щорічно на виконання наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді» в Уманському НУС проводиться відбірковий етап конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності.  Метою проведення Конкурсу є отримання студентами знань з основ бізнес-планування, й залучення їх до підприємницької діяльності шляхом підтримки її бізнес ініціатив.

У конкурсі  беруть участь студенти факультету менеджменту що навчаються за освітніми програмами «Менеджмент організацій і адміністрування», «Логістика» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Учасниками конкурсу було презентовано велике розмаїття тем та ідей: виробництво  детоксоків, побудова солодовні, будівництво млина по виробництву пшеничного борошна, створення благодійного центру та інші.

Підготовлені бізнес-плани оцінювала експертна рада конкурсу. До її складу увійшли: д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту Школьний О.О., к.е.н., доцент Пітель Н.Я., к.е.н., доцент Новак І.М.

На презентацію своєї роботи учасникам було надано 15 хвилини. Журі ставили запитання та оцінювали виступ за 5-ти бальною шкалою.

Обирати кращого було важко.

Не зважаючи на жорстку конкуренцію почесне перше місце виборола студентка 11-м-м групи Воропай Вікторія, друге місце зайняли студенти 11 м-м групи Березюк Володимир та  Севостьянова Надія, третє місце –  студентка 11-м-з групи Белім Анастасія.

Ми пишаємось нашими студентами, висловлюємо щиру вдячність за гідну участь у конкурсі та маємо сподівання, що всі бізнес-ідеї будуть успішно втілено в реальність!

І.М. Новак, доцент кафедри менеджменту