+38 (04744) 3-33-04
Меню

Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту

    Професійне самовизначення учнів випускних класів важливий етап у їхньому житті. Адже це рішення вплине на все подальше життя. З метою сприяння свідомого вибору школярами сфери діяльності, а в ній майбутньої професії викладачами кафедри менеджменту із залученням  студентів на початку жовтня розпочато профорієнтаційну роботу.

    Результати моніторингу студентів 1-х курсів у вищих навчальних закладах демонструють, що найбільш вагомий вплив на вибір університету в студентів має приклад знайомих, які тут навчалися. Людині властиво при розв’язуванні життєвих проблем брати приклад з інших. Саме тому, на нашу думку, є корисним спілкування учнів з викладачами та студентами університету, наведення прикладів відомих людей з їх села, міста, чи району трудова біографія яких розпочиналася з навчання в Уманському національному університеті садівництва.

    Співробітники кафедри: Альошкіна Людмила Петрівна, Длугоборська Людмила Вікторівна, Загороднюк Оксана Вікторівна, Кустріч Лілія Олександрівна та студентки ІІІ курсу:  Бойко Ілона, Маленька Валентина, Подолянець Дар’я - відвідали загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів Теплицького, Шполянського районів та м. Ладижин.

    Поінформували учнів про напрями підготовки та спеціальності, за якими здобувають вищу освіту в університеті та переваги, які вирізняють його серед інших; запросили на День відкритих дверей, який відбудеться 11-12 жовтня.

    Зустрічі відбулися у доброзичливій та теплій атмосфері. Вчителька Пологівської школи Теплицького району відмітила, що ми додали драйву у їх шкільне життя.

    Також у жовтні колектив кафедри менеджменту вітав у стінах університету студентів і викладачів Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп'ютерних технологій.

    Зустріч була цікавою і пізнавальною. Викладачі поділилися досвідом проведення ділових ігор і тренінгів з дисципліни "менеджмент".

    Присутні погодилися, що теоретичні знання мають бути підкріплені практичними вправами.

    Студенти-випускники коледжу отримали багато цікавої і корисної інформації та виявили бажання продовжити навчання на факультеті менеджменту УНУС.

                                                                                              Викладач кафедри менеджменту Людмила Длугоборська