+38 (04744) 3-33-04
Меню

Перший етап конкурсу «Агрополітичні дебати»

    Сьогодні, 8 квітня 2019 року, в Уманському НУС відбувся перший етап конкурсу «Агрополітичні дебати», який організовує Державна установа «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» за методичної підтримки з боку проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» з 2016 року. Мета конкурсу: відпрацювання логічного та критичного мислення, комунікативної культури та навичок публічного виступу, застосування компетенцій у спеціальній агрополітичній галузі з урахуванням європейського досвіду.

    Учасники конкурсу від шести факультетів Уманського НУС обмінялися думками з трьох агрополітичних тем. За результатами жеребкування, команді від факультету менеджменту випала нагода наводити аргументи «за» на користь тези «Зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення – введення вільного ринку землі». За оцінками журі та слухачів із залу вона здобула 54 бали, що дало змогу отримати перемогу у конкурсі. Члени команди показали вміння логічно та критично мислити, наполягати на своїй позиції, продемонстрували навички публічного виступу та високий рівень комунікативної культури.

    Вітаємо переможців. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та вдосконалювати свої навички. Дякуємо викладачам, що надали допомогу у підготовці конкурсантам.

       Людмила Длугоборська, викладач кафедри менеджменту