+38 (04744) 3-33-04
Меню

Логістика туру в гостинній садибі сільського зеленого туризму

24 квітня було проведено відкрите семінарське заняття з курсу «Логістика в сільському зеленому туризмі» на тему: «Логістика туру в гостинній садибі зеленого туризму».

На занятті були присутні студенти 41-тм групи факультету менеджменту і викладачі кафедри.

Студенти розробляли логістичне забезпечення туру для гостей, які відпочивають у гостинній садибі сільського зеленого туризму. Запропоновані дослідження передбачали відвідування цікавих об’єктів регіону, які мають історико-культурне значення і включали повний логістичний супровід на маршруті.

Цікавим був виступ Марії Подолянчук, яка розробила логістичний тур для гостей садиби «Кобзарева колиска» с. Моринці Звенигородського району Черкаської області. Маршрут був розрахований на 3 дні і передбачав відвідання природних та історичних пам’яток регіону: Корсунського замку, палацу та парку Станіслава Понятовського, музею історії Корсунь-Шевченкiвської битви, Буцького каньйону, Жашківського кінно-спортивного комплексу, Дендрологічного парку «Софіївка».

Наталія Дідух розробляла тур для туристів міні-готелю «Слов’янський теремок» с. Водяники, Звенигородського району Черкаської області. Логістика туру включала розміщення, харчування, транспортування та екскурсії для гостей. Маршрут передбачав відвідання таких цікавих місць як с. Моринці, м. Корсунь-Шевченківський, смт. Буки, м. Жашків, м. Умань, с. Легедзино.

Особливий інтерес аудиторії викликав виступ Анастасії Поляніцької, присвячений логістиці туру для гостей  туристичного комплексу «Колиба» с. Мигове Вижницького району Чернівецької області. Логістичний маршрут був розрахований на 3 дні і включав ознайомлення із історико-культурними пам’ятками регіону: колишньою Резиденцією Буковинських митрополитів (нині це – спадщна ЮНЕСКО), музеєм ім. Г. Гараса, Свято-Анниним жіночим православним монастирем, Хотинською фортецею, Свято-Троїцьким собором і готельно-ресторанним комплексом «Георг Парк» с. Тарашани.

Досить цікавими і своєрідними були також виступи Костянтина Безуха, Олександра Приземного, Ірини Карпович.

На занятті панували доброзичлива робоча атмосфера і жваві дискусії. Це дозволило ознайомитись із дослідженнями студентів, виявити проблемні моменти у логістичному забезпеченні турів та набути практичного досвіду із питань інформаційної, транспортної та фінансової логістики в сільському зеленому туризмі.

 

Ніна Пітель, к.е.н., доцент кафедри менеджменту