+38 (04744) 3-33-04
Меню

Круглий стіл на тему: Сучасні особливості освітнього процесу

10 листопада з нагоди святкування Дня науки відбулося засідання круглого столу зі студентами 4-5 курсів факультету менеджменту

З вступним словом виступив завідувач кафедри менеджменту, д.е.н. професор Школьний О.О., який зазначив, що освіта в Україні має структуру європейського типу. Структура вищої освіти України побудована відповідно до структури освіти розвинених країн світу, яка визначена ЮНЕСКО, ООН та іншими міжнародними організаціями. У вищих навчальних закладах України навчається понад 70 тис. іноземних студентів зі 146 країн. Сьогодні Україна входить до 20 держав-лідерів у галузі міжнародної освіти.

В рамках проведеної зустрічі, учасники круглого столу заслухали виступ студентів 4 курсу Швець Олени на тему: «Вища освіта: необхідність чи спосіб влитися в загальну масу?» та Казака Кіріла «Офлайн курси – переваги і недоліки дистанційної освіти».

Присутні обговорили особливості освітнього процесу у нашій державі, країнах Європейського союзу та світу і дійшли висновку, що в Україні і світі, систематичні нуково-тематичні заходи, велика кількість літератури, онлайн-курси, дають можливість студентам і викладачам  постійно підвищувати свій освітній рівень, продовжувати інтеграцію у світовий економічний простір, здобувати нові знання і навики.