+38 (04744) 3-33-04
Меню

День відкритих дверей компанії «Дикун Глобал Консалт»

26 вересня студенти та викладачі  факультету менеджменту завітали до компанії «Дикун Глобал Консалт» на День відкритих дверей. Цей, уже традиційний, захід  має неабияке значення у вирішенні проблеми працевлаштування випускників Уманського НУС. 

Основною причиною низького попиту молоді на ринку праці є брак специфічних професійних знань, відсутність трудових навичок. Дійсно, роботодавці віддають перевагу досвідченим спеціалістам зі стажем роботи 3-5 років, а молоді після студентської лави пропонують низьку заробітну плату або вакансію, дуже далеку від набутого фаху. Але ж саме молодь досить вигідно відрізняється від інших категорій населення своєю здатністю до творчої діяльності, високою працездатністю і мобільністю, легкою сприйнятливістю до інновацій,  тривалим періодом майбутньої працездатності.

Компанія «Дикун Глобал Консалт» відкриває свої двері для активної молоді. Перед присутніми, у дружній, невимушеній атмосфері виступили: Алла Чухрій – керівник комерційного відділу; Євгенія Паніна – керівник кадрової служби ПП «Фенікс Агро»; Алла Науменко - провідний менеджер Асоціації виробників молока; Наталія Задорожня - менеджер Всеукраїнської агарної Ради з питань експорту та продовольства та Руслана Бутило - керівник аналітичного відділу Асоціації виробників цукру, які детально розповіли про організаційну структуру та управління компанією, поділилися власним досвідом роботи.

 Компанія «Дикун Глобал Консалт», запропонувавши пройти виробничу практику з подальшим стажуванням у своїх підрозділах,показала, що вона  готова витрачати час на формування фахівця, який повністю задовольнить вимоги сучасних і перспективних компаній АПК.